I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Bilservice Egersund AS og Bay Auto AS, om at Bilservice Egersund kjøper 100% av aksjene i Bay Auto AS og den tilhørende bygningsmassen, og dermed overtas ansvaret for Ford representasjonen i Kristiansand og Mandal.

Bilservice Egersund har bevist at de i løpet av kort tid har klart å bygge opp en solid Ford-virksomhet i Egersund der kundene blir satt i hovedfokus – noe de har bevist ved å vinne Fords utmerkelse «Chairmans Award» hele tre ganger på rad – samtidig som de har levert gode salgsresultater både på personbil og nyttekjøretøy. Det er gledelig for oss og våre kunder at de nå vil ta neste steg og overta ansvaret for et enda større markedsområde og etablere FordStore i Kristiansand sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen vil være effektiv 1. oktober 2016.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet mellom Ford Motor Norge AS, Bilservice Egersund AS og Bay Auto AS uttaler Daglig Leder i Bilservice Egersund AS, Johnny Brekke. Han har sammen med sin majoritetseier, Hans Petter Bøgh Hafsøe ambisiøse vekstplaner med Ford og henviser til Fords ekspansive modellprogram med en rekke nyheter både i år og i nærmeste fremtid så vel på nyttekjøretøy, personbil og ikke minst med et bredt sortiment med firehjulstrekk og en rekke kommende alternative drivlinjer som gir store muligheter. Bay Auto AS er en eksklusiv Ford-forhandler med dyp forankring i lokalmiljøet med dedikerte Ford-medarbeidere som vi gleder oss til å jobbe tett sammen med, legger Brekke til. Dagens eier av Bay Auto AS, Harald Natvig, ser frem til å overlate stafettpinnen til en dyktig og stabil eier og driver.

READ  The MINI goes electric