Post photo: Courtesy of Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Slik sender Viasat Motor HD


Weather Forecast – Bahrain GP 2017




Full time schedule from Formula1.com

THURSDAY 13th APRIL
Formula One Press conference – Press Room 15:00
FRIDAY 14th APRIL
TCR International Series First Practice Session 10:45 – 11:05
F2 Practice Session 11:30 – 12:15
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 12:30 – 13:30
Porsche GT3 Cup Middle East Practice Session 12:40 – 13:10
Formula One First Practice Session 14:00 – 15:30
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 15:45 – 17:00
TCR International Series Second Practice Session 15:55 – 16:15
Porsche GT3 Cup Middle East Qualifying Session 16:40 – 17:00
Formula One Second Practice Session
18:00 – 19:30
F2 Qualifying Session 20:00 – 20:30
Formula One Press Conference – Press Room 20:00 – 21:00
SATURDAY 15th APRIL
TCR International Series Qualifying Session 11:00 – 11:30
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 11:40 – 12:40
Porsche GT3 Cup Middle East First Race (10 Laps or 25 Mins) 11:55 – 12:25
Formula One Team Pit Stop Practice 12:10 – 12:30
Promoter Activity Drivers’ Autograph Session 12:30 – 13:30
F2 First Race (32 Laps or 60 Mins) 13:10 – 14:15
Formula One Third Practice Session 15:00 – 16:00
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 16:15 – 17:30
TCR International Series First Race (10 Laps or 25 Mins) 16:30 – 16:55
Formula One Qualifying Session 18:00 – 19:00
SUNDAY 16th APRIL
TCR International Series Second Race (10 Laps or 25 Mins) 13:00 – 13:25
F2 Second Race (23 Laps or 45 Mins) 14:15 – 15:05
Porsche GT3 Cup Middle East Second Race (10 Laps or 25 Mins) 15:30 – 16:00
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk 15:30 – 17:15
Formula One Drivers’ Track Parade 16:30
Formula One Starting Grid Presentation 16:45 – 17:15
Formula One National Anthem 17:46
Formula One Grand Prix (57 Laps or 120 Mins) 18:00 – 20:00

 

* Please note that this timetable is subject to amendments

 


Post photo: Courtesy of Mercedes-AMG Petronas Motorsport

 

Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von China 2017. Lewis Hamilton ;
Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Chinese GP 2017. Lewis Hamilton;

 


 

 

Circuit Name : Bahrain International Circuit
Established : 2004    
Capacity : 50,000      
Circuit Type : Race      
Circuit Length : 6.299 kms      
Number of Laps : 49      
Race Distance : 308.405 kms    
Circuit Direction : Clockwise      
Circuit Turns : 23      
Lap Record : 1:31.447 Pedro de la Rosa (2005)

 

READ  SELECTED SETS PER DRIVER
Advertisement